Mobil: +3630-5517539, +3630-4031989

 
0
A kosarad jelenleg üres!

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől péntekig: 10 - 17 óráig ! Szombaton: 10 - 13 óráig !
Amennyiben hétköznap 17 óra utánra tervezné az érkezést, kérjük legkésőbb előző nap jelezze számunkra és szeretettel várjuk a megbeszélt 17 óra utáni időpontban is !
Várjuk kedves Vásárlóinkat bemutatótermeinkben, és 300 m2-es üzletünkben!

Babafelszerelésekkel, és a Todi bútorcsaládokkal továbbra is raktárkészlettel rendelkezünk!

Hívjanak minket: 06-30-551-7539, 06-30-403-1989.

április 2018

Todi bútor (Bianco bútorcsalád)

vasárnap, 2018 április 22 23:07

Todi Bútor ( Bianco Bútorcsalád )

 Az elmúlt időszakban számtalanszor tapasztaltuk, hogy a Tücsök Bababoltban található 11 berendezett bababútort meglátva a vásárlóink nem tudnak dönteni, hogy melyiket vegyék. Pontosan ezért gondoltuk, hogy bemutatjuk a nálunk megvásárolható bababútorokat.
Az első ezek közül a Todi Gyerekbútor által megálmodott és kivitelezett Bianco bútorcsalád.

Mi jellemzi ezt az igazán exkluzív termékcsaládot?

  • Fehér, selymes fényű bordázott felület
  • 8 színből választható polcbetét
  • Teljesen kihúzható, csapágyas fiókcsúszón hangtalanul suhanó fiók
  • Csapódás mentes ajtók
  • Kiváló magyar minőség

Érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a Todi gyerekbútor gyártó, gondolt az alacsonyabb növésű kismamákra is. Pontosan ezért lett 6 cm-rel alacsonyabb a Bianco bababútor család kombinált ágya. A Bianco bababútor család, a kombinált ágyon kívül még 10 féle kiegészítőből áll. A 70 x 140-es átalakítható babaágy, amely a rács levétele után, junior ágyként használható 6-7 éves korig. Ehhez az átalakítható babaágyhoz kapható ágyneműtartó is. A gyerekbútor család másik tagja a Bianco 3 fiókos komód, amihez megvásárolható a pelenkázó toldalék. A toldalék alatt keletkezett űrt a Bianco nyitott polccal lehet kitölteni, amit a toldalék alá teszünk. A bababútor családhoz tartozik még a nagyszekrény vagy a nyitott +1 ajtós szekrény, amelyben rengeteg ruhát tárolhatunk. A Bianco nyitott keskeny szekrénye, a játékok rendszerezésére alkalmas. Kiegészítőként megvásárolható a fali polc is, amivel feldobható a gyerekszoba. Végezetül érdemes még néhány szót ejteni a felnyílós kisszekrényről, ami krémek, pelenkák tárolására kiválóan alkalmazható.

Mi a Tücsök Bababoltnál úgy gondoljuk, hogy a Bianco termékcsalád megfelelő választás egy igényes babaszoba kialakításához.

Fontos kiegészítő információ
:
A Todi bababútor gyártó bútorai 300 m2-es üzletünkben megnézhetőek, és ha tetszenek, raktárunkból azonnal el is vihetőek. 100 000 Ft feletti vásárlás esetén, 20 km-es körzetben ingyen kiszállítjuk a kiválasztott bútort.

Még több információt a Todi gyerekbútor /Bianco termékcsaládról itt található: goo.gl/UUGp5V

 

Gyártóink