Mobil: +3630-5517539, +3630-4031989

 
0
A kosarad jelenleg üres!

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől péntekig: 10 - 17 óráig ! Szombaton: 10 - 13 óráig !
Amennyiben hétköznap 17 óra utánra tervezné az érkezést, kérjük legkésőbb előző nap jelezze számunkra és szeretettel várjuk a megbeszélt 17 óra utáni időpontban is !
Várjuk kedves Vásárlóinkat bemutatótermeinkben, és 300 m2-es üzletünkben!

Babafelszerelésekkel, és a Todi bútorcsaládokkal továbbra is raktárkészlettel rendelkezünk!

Hívjanak minket: 06-30-551-7539, 06-30-403-1989.

február 2018

Babaszoba kialakítása

kedd, 2018 február 20 15:15

Ha egy kicsit körüljárjuk ezt a témakört, akkor szembesülünk azzal, mennyi teendőnk van a baba érkezése előtt.

A baba szobájának kiválasztása után érdemes eldönteni a padló vagy szőnyeg színét. A fal pasztell színe harmonikusan illeszkedjen a kiválasztott bababútor családhoz. A színezést a babánk neméhez is igazíthatjuk, de semleges színt is választhatunk. A lényeg, hogy a baba és mama igényeit teljesen kielégítse, a harmónia és nyugalom áradjon a kicsi szobájából.

A babaszoba kialakítása előtt a legfontosabb, hogy lemérjük a rendelkezésünkre álló helyiséget. A lehetőségeink feltérképezése után látjuk meg azt, hogy mekkora legyen a baba ágya, vagy mekkora legyen a baba szekrénye, ami elfér a gyermek szobájában. Ha van arra lehetőségünk, olyan bútorcsaládot választani amihez több kiegészítőt is gyártanak ( pl: íróasztalt, éjjeli szekrényt stb...), akkor sikerül hosszútávra azt berendezni.

A több évtizedes múlttal rendelkező kiváló MAGYAR gyártó partnereink vállalnak garanciát az elemek hosszú távú eléréséhez. Ha nincs lehetőségünk arra, hogy teljes bútorcsaláddal rendezzük be a szobát, akkor vannak olyan bútorelemek, melyek nagyban segítenek a baba körüli teendőkben.
A komód és annak toldaléka a pelenkázást segíti. Egy polc a pelenkázó fölé, és máris kéznél vannak a kozmetikumok, de a kedvenc plüssök sem lesznek elérhetetlen helyen. A toldalék alá rakható kis polcos elem a pelenka tárolására kiváló.

Az ágyak nagyságát egy előző bejegyzésünkben taglaltuk.

Látogassatok el hozzánk, több gyártó által forgalmazott bababútorokat mutatunk be nektek 11 berendezett babaszobában. A legtöbb bútort azonnal, raktárról tudjuk adni.
Kínálatunk: http://tucsokbababolt.hu/bababolt

Babaágyak összehasonlítása

csütörtök, 2018 február 15 13:04

A babaágyak több féle standard méretben léteznek.
A 60 x 120 cm-es, és a 70 x 140 cm-es mellett még a kombinált ágyat kell megemlíteni.

A 60 x 120 cm-es babaágy - ha magyar gyártókról beszélünk - fa lap rugós fekvőfelülettel van ellátva. A magasságát 3 pozícióba lehet állítani. A rácsozatból a hosszabbik oldalon 2 db pálcát ki lehet venni, megelőzendően azt, hogy a nagyobbacska baba, ne felül próbáljon meg közlekedni. A fa lap rugók kb. 15-20 kg terhet biztonságosan elbírnak. Az ágy 2-3 éves korig használható. 

A 70 x 140 ágy már átalakítható junior ággyá. Ennek is megvannak azok a lehetőségei, mint a kisebb ágynak (fa lap rugó, 2 pálca kivehető, 3 pozícióba állítható a fekvőfelület magassága), de a rácsozat, és a végei levételével egy junior ágyat kapunk, melyet a gyermek 6 - 7 éves korig tud használni. Ezt az ágy típust 35 - 40 kg-ig biztonságosan terhelhetjük.

A kombinált ágyat lehet a leghosszabb ideig kihasználni. 70 x 180 cm-es nagysága miatt itt nagyobb helyre van szükség a baba szobájában ( fa lap rugós, 2 pálca kivehető a rácsozatból, 3 pozícióba állítható fekvőmagasság ). A pelenkázóval kombinált babaágy 2 éves korig babaágyként használható, majd a rács- és a komódrész eltávolítása után heverőként, és éjjeliszekrényként oldja meg gyermekünk kényelmét 10-12 éves koráig. 50 - 60 kg-ig biztonságosan terhelhető.

Gyártóink