Mobil: +3630-5517539, +3630-4031989

 
0
A kosarad jelenleg üres!

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől péntekig: 10 - 17 óráig ! Szombaton: 10 - 13 óráig !
Amennyiben hétköznap 17 óra utánra tervezné az érkezést, kérjük legkésőbb előző nap jelezze számunkra és szeretettel várjuk a megbeszélt 17 óra utáni időpontban is !
Várjuk kedves Vásárlóinkat bemutatótermeinkben, és 300 m2-es üzletünkben!

Babafelszerelésekkel, és a Todi bútorcsaládokkal továbbra is raktárkészlettel rendelkezünk!

Hívjanak minket: 06-30-551-7539, 06-30-403-1989.

március 2018

Hogyan válasszunk babakocsit?

hétfő, 2018 március 19 21:13

Számos esetben találkozunk az üzletünkben első gyermeküket váró anyukákkal, akik nem tudják eldönteni, hogy mi alapján válasszanak babakocsit! Nekik készítettünk egy rövid összefoglalót. A felsoroltak közül azonban ami az újszülöttnek megfelel, az a kétfunkciós, a travel system, illetve multifunkciós babakocsi.

Kétfunkciós babakocsi
Kétfunkciós babakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy a babakocsi belseje nagy, és tágas. Ez a babakocsi vízszintezhető, illetve ültethető. Az ilyen fajta babakocsit 0-3 éves kor között lehet hasznosítani. Átfordítható karos változatban is kapható.

Travel system babakocsi

Ezek a babakocsik abban különböznek a többi újszülött babakocsitól, hogy a hozzá kapható hordozó, teljesen egyszerűen, és biztonságosan rápasszol a kocsi tetejére, így könnyebbíti meg a szülők dolgát. Háttámlája teljesen vízszintezhető, ezért újszülött kortól 3 éves korig használható. A tolókar számos típusnál átfordítható azért, hogy biztonságban tudjuk, lássuk babánkat. Később a kar megfordításával, gyermekünk ismerkedhet a környezettel.

Multifunkciós babakocsi
Multifunkcionális babakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy a csupasz vázra lehet a szükséges elemeket (mózeskosár, sportrész, bébihordozó) beilleszteni. Méretük klasszikus babakocsi nagyságú. Használhatósága újszülött kortól lehetséges, 3 éves korig.

Lapra csukható sportbabakocsi

Lapra csukható sportbabakocsi egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy háttámlájuk 30 fokig dönthető. Kis helyen elférnek az összecsukás után. Használatuk nem ideális saras, murvás utakon. Használhatósága a baba 10 hónapos korától javasolt.

Esernyőre csukható babakocsi
Esernyőre csukható babakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy könnyűek, apró kerekekkel rendelkeznek. Jól használhatóak a városi közlekedés során. Saras, murvás utakra nem javallott. Használhatósága a baba 10 hónapos korától javasolt.

Iker- vagy testvérbabakocsik

Iker- vagy testvérbabakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy az iker szülötteket vagy a kisebb korkülönbséggel rendelkező gyermekeket lehet egyszerre szállítani. A gyermekek ülhetnek egymás mellett vagy egymás mögött is. Méretük nagy kiterjedésű. Használhatósága újszülött kortól lehetséges.

Mi a Tücsök Bababoltban minden típust forgalmazunk. A legtöbbet raktárkészleten is tartjuk. Termékeinket itt lehet megtekinteni: http://tucsokbababolt.hu/bababolt/babakocsik

 

Gyártóink