Mobil: +3630-5517539, +3630-4031989

 
0
A kosarad jelenleg üres!

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől péntekig: 10 - 17 óráig ! Szombaton: 10 - 13 óráig !
Amennyiben hétköznap 17 óra utánra tervezné az érkezést, kérjük legkésőbb előző nap jelezze számunkra és szeretettel várjuk a megbeszélt 17 óra utáni időpontban is !
Várjuk kedves Vásárlóinkat bemutatótermeinkben, és 300 m2-es üzletünkben!

Babafelszerelésekkel, és a Todi bútorcsaládokkal továbbra is raktárkészlettel rendelkezünk!

Hívjanak minket: 06-30-551-7539, 06-30-403-1989.

Mekkora legyen a babám ágya?

Rate this item
(0 votes)
hétfő, 2014 október 13 22:17;

Azt tudni kell, hogy a 60 x 120 - as méretű kiságy két, két és fél éves korig, a pelenkázóval egybeépített kombi ágyak, a kisméretű kezdő fekvő felülett miatt rövid ideig használható rácsos ágyként.
A 70 x 140 - es fekvőfelületű ágy viszont rácsos ágyként 3 éves korig, heverőként 6 - 7 éves korig is hasznosítható ugyanazzal a matraccal. Érdemes figyelni a kombi gyerekágyakra is, ami a gyermek 10 éves koráig használható.

Ágyneműtartós ágy legyen ?

baba

Ha nincs semmi akadálya annak, hogy hasznosítsuk ezt a pakolási lehetőséget, akkor használjuk ki ezt a helyet nem foglaló rekeszt. Nem pont ágynemű tartására, hanem játékok, ruhák, vagy éppen nagyméretű pelenka pakk eltűntetésére kiváló. 

Látogassatok el hozzánk, több gyártó által forgalmazott bababútorokat mutatunk be nektek 11 berendezett babaszobában. A legtöbb bútort azonnal, raktárról tudjuk adni.

 

Milyen legyen az ágyneműgarnitúra ?

babaagy

 

Amíg a gyermek nem szobatiszta, sokkal praktikusabb az egyben mosható ágyneműgarnitúra.
Bármilyen " baleset " éri egyben mosható, hamar szárad, másnap akár használható újra. A kókuszt laminált matracvédő lepedővel tudjuk megóvni a szennyeződéstől. Erre kell a gumis szélű lepedőt tenni. 

 

 

 

Baldachinfüggönnyel vagy anélkül ?

 

babaagy2

Tulajdonképpen mindegy. Azt viszont jó tudni, hogy a függöny kellőképpen tudja szűrni a külső környezetből érkező fényeket. Nem zavarja a gyermeket a televízió vagy a monitor fénye, vibrálása.
Ha az ágy ablak közelében van letompítja a fény erősségét, és a teljes elsötétítést ( redőny, reluxa lehúzása ) sem kell alkalmaznunk egy délutáni alváshoz. 
Login to post comments

Gyártóink