Szállítás

A TÜCSÖK BABABOLT Áruházban történt rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megismerte és elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével, a termék jellemzőivel és árával. A TÜCSÖK BABABOLT Áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek (Postázásra vonatkozó feltételek-menüpont) közül a rendelés leadása során választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti.

 

Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a TÜCSÖK BABABOLT felelősséget nem vállal. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
Telefonon történő megrenelést is kiküldünk ill. kiszállítunk !

 

Bababoltunk minden héten kedden küldi a megrendelt csomagokat, melyek szerdán vagy csütörtökön érkeznek meg a megrendelőhöz. Amennyiben szállítást kérnek a  megrendelt termék árát és a feladási díjat számoljuk fel.

 

A küldemények feladásának díjai:

sack barrow cardboard 128 18230 Ft - ig:
Utánvételes feladással: 1.770 Ft
Előreutalással: 1.770 Ft 
 sack barrow white 128
18231 Ft és 50.000 Ft között:
Utánvétes feladással: 2.100 Ft
Előreutalással: 2.100 Ft
 
Bútorok futárral törénő feladását csak előreutalással vállaljuk !
 truck blue 128

Házhoz szállítást - előzetes időpont egyeztetés után - mi is vállalunk.

Az ország területén bárhova, telephelyünktől számítva 250 Ft/ km-ért ( csak odaút ).

A szállíltás kaputól kapuig értendő !!!

2018. április 20. Péntek
Tivadar, Odett

 
A Nap kel 05:49-kor,
nyugszik 19:49-kor.
 

 
Holnap
Konrád
napja lesz.

Termék felhő

babaágy, kiságy, kombiágy, maxi kombiágy, szekrény, pelenkázó komód, járóka, babakocsi, fa- és műanyag etetőszék, utazóágy, babahordozó, gyerekülés, bébikomp, bébi ágynemű, textilpelenka, mosható pelenka, eldobható pelenka, kókuszmatrac, szivacsmatrac, légzésfigyelő, bébiőr, digitális babamérleg, elektromos sterilizáló, mikrosterilizáló, párásító, elektromos mellszívó, mechanikus mellszívó, műanyag orrszívó, üveg orrszívó, kád, kádállvány, játszószőnyeg, lázmérő, takaró, babaruha, bundazsák, dekormatrica, cumi, testvérfellépő, keresztelő ruha