Köszöntünk a Tücsök Bababolt honlapján!

Bababoltunk nem csak webáruház,  közel 300 négyzetméteren várjuk Kedves Vásárlóinkat Budapesten ! Személyesen megtekintheted és összeválogathatod babád számára az általad kiválasztott termékeket !!!

Az oldalunkon található termékek azonban megrendelhetők és kiszállítással vagy személyesen is átvehetők !

 

Amennyiben rendelni szeretnétek tőlünk, a megrendelt termékeket egy napon belül futárcéggel küldjük el, ami legkésőbb két nap múlva meg is érkezik a címetekre ! Rendeléseiteket telefonon és emailen is fogadjuk !

 

Üzletünkben csak készpénzzel tud fizetni, bankkártyával nem, kérem vegye figyelembe vásárlás előtt !

terkep   

Címünk: 1108 Budapest, Serpenyő u. 13.

( A Serpenyő utcát a Hangár utca felől kell megközelíteni !!! )

Mobil telefon: 06-30-551-7539, 06-30-403-1989

Vezetékes telefon: 06-1-951-1568

 

 

Bababoltunk is átalakult, hét kialakított és berendezett babaszobával várunk Titeket, melyekben ezeket az új bútorcsaládokat is megtekinthetitek !   

 

Bababoltunkban a honlapon szereplő bútorok 90 % - a ki van állítva, ill. raktárról - néhány kivételével - azonnal elvihető !

 

Angelcare légzésfigyelő bébiörző egységgel AC301R  Légzésfigyelő és babamérleg bérelhető az üzletben !!!
Részletek a "Termékeink" kategóriában a
"Kölcsönözhető termékek" menüpont alatt ! 
843160 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

 

 


2018. április 20. Péntek
Tivadar, Odett

 
A Nap kel 05:49-kor,
nyugszik 19:49-kor.
 

 
Holnap
Konrád
napja lesz.

Termék felhő

babaágy, kiságy, kombiágy, maxi kombiágy, szekrény, pelenkázó komód, járóka, babakocsi, fa- és műanyag etetőszék, utazóágy, babahordozó, gyerekülés, bébikomp, bébi ágynemű, textilpelenka, mosható pelenka, eldobható pelenka, kókuszmatrac, szivacsmatrac, légzésfigyelő, bébiőr, digitális babamérleg, elektromos sterilizáló, mikrosterilizáló, párásító, elektromos mellszívó, mechanikus mellszívó, műanyag orrszívó, üveg orrszívó, kád, kádállvány, játszószőnyeg, lázmérő, takaró, babaruha, bundazsák, dekormatrica, cumi, testvérfellépő, keresztelő ruha