Hogyan válasszunk babakocsit?

Számos esetben találkozunk az üzletünkben első gyermeküket váró anyukákkal, akik nem tudják eldönteni, hogy mi alapján válasszanak babakocsit! Nekik készítettünk egy rövid összefoglalót. A felsoroltak közül azonban ami az újszülöttnek megfelel, az a kétfunkciós, a travel system, illetve multifunkciós babakocsi.

Kétfunkciós babakocsi
Kétfunkciós babakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy a babakocsi belseje nagy, és tágas. Ez a babakocsi vízszintezhető, illetve ültethető. Az ilyen fajta babakocsit 0-3 éves kor között lehet hasznosítani. Átfordítható karos változatban is kapható.

Travel system babakocsi

Ezek a babakocsik abban különböznek a többi újszülött babakocsitól, hogy a hozzá kapható hordozó, teljesen egyszerűen, és biztonságosan rápasszol a kocsi tetejére, így könnyebbíti meg a szülők dolgát. Háttámlája teljesen vízszintezhető, ezért újszülött kortól 3 éves korig használható. A tolókar számos típusnál átfordítható azért, hogy biztonságban tudjuk, lássuk babánkat. Később a kar megfordításával, gyermekünk ismerkedhet a környezettel.

Multifunkciós babakocsi
Multifunkcionális babakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy a csupasz vázra lehet a szükséges elemeket (mózeskosár, sportrész, bébihordozó) beilleszteni. Méretük klasszikus babakocsi nagyságú. Használhatósága újszülött kortól lehetséges, 3 éves korig.

Lapra csukható sportbabakocsi

Lapra csukható sportbabakocsi egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy háttámlájuk 30 fokig dönthető. Kis helyen elférnek az összecsukás után. Használatuk nem ideális saras, murvás utakon. Használhatósága a baba 10 hónapos korától javasolt.

Esernyőre csukható babakocsi
Esernyőre csukható babakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy könnyűek, apró kerekekkel rendelkeznek. Jól használhatóak a városi közlekedés során. Saras, murvás utakra nem javallott. Használhatósága a baba 10 hónapos korától javasolt.

Iker- vagy testvérbabakocsik

Iker- vagy testvérbabakocsik egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy az iker szülötteket vagy a kisebb korkülönbséggel rendelkező gyermekeket lehet egyszerre szállítani. A gyermekek ülhetnek egymás mellett vagy egymás mögött is. Méretük nagy kiterjedésű. Használhatósága újszülött kortól lehetséges.


2018. április 20. Péntek
Tivadar, Odett

 
A Nap kel 05:49-kor,
nyugszik 19:49-kor.
 

 
Holnap
Konrád
napja lesz.

Termék felhő

babaágy, kiságy, kombiágy, maxi kombiágy, szekrény, pelenkázó komód, járóka, babakocsi, fa- és műanyag etetőszék, utazóágy, babahordozó, gyerekülés, bébikomp, bébi ágynemű, textilpelenka, mosható pelenka, eldobható pelenka, kókuszmatrac, szivacsmatrac, légzésfigyelő, bébiőr, digitális babamérleg, elektromos sterilizáló, mikrosterilizáló, párásító, elektromos mellszívó, mechanikus mellszívó, műanyag orrszívó, üveg orrszívó, kád, kádállvány, játszószőnyeg, lázmérő, takaró, babaruha, bundazsák, dekormatrica, cumi, testvérfellépő, keresztelő ruha