Babaszoba kialakítása

Ha egy kicsit körüljárjuk ezt a témakört, akkor szembesülünk azzal, mennyi teendőnk van a baba érkezése előtt.

A baba szobájának kiválasztása után érdemes eldönteni a padló vagy szőnyeg színét. A fal pasztell színe harmonikusan illeszkedjen a kiválasztott bababútor családhoz. A színezést a babánk neméhez is igazíthatjuk, de semleges színt is választhatunk. A lényeg, hogy a baba és mama igényeit teljesen kielégítse, a harmónia és nyugalom áradjon a kicsi szobájából.

A babaszoba kialakítása előtt a legfontosabb, hogy lemérjük a rendelkezésünkre álló helyiséget. A lehetőségeink feltérképezése után látjuk meg azt, hogy mekkora legyen a baba ágya, vagy mekkora legyen a baba szekrénye, ami elfér a gyermek szobájában. Ha van arra lehetőségünk, olyan bútorcsaládot választani amihez több kiegészítőt is gyártanak ( pl: íróasztalt, éjjeli szekrényt stb...), akkor sikerül hosszútávra azt berendezni.

A több évtizedes múlttal rendelkező kiváló MAGYAR gyártó partnereink vállalnak garanciát az elemek hosszú távú eléréséhez. Ha nincs lehetőségünk arra, hogy teljes bútorcsaláddal rendezzük be a szobát, akkor vannak olyan bútorelemek, melyek nagyban segítenek a baba körüli teendőkben.
A komód és annak toldaléka a pelenkázást segíti. Egy polc a pelenkázó fölé, és máris kéznél vannak a kozmetikumok, de a kedvenc plüssök sem lesznek elérhetetlen helyen. A toldalék alá rakható kis polcos elem a pelenka tárolására kiváló.

Az ágyak nagyságát egy előző bejegyzésünkben taglaltuk.


2018. március 22. Csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

A Víz Világnapja
A Nap kel 05:47-kor,
nyugszik 18:08-kor.
 

 
Holnap
Emőke
napja lesz.

Termék felhő

babaágy, kiságy, kombiágy, maxi kombiágy, szekrény, pelenkázó komód, járóka, babakocsi, fa- és műanyag etetőszék, utazóágy, babahordozó, gyerekülés, bébikomp, bébi ágynemű, textilpelenka, mosható pelenka, eldobható pelenka, kókuszmatrac, szivacsmatrac, légzésfigyelő, bébiőr, digitális babamérleg, elektromos sterilizáló, mikrosterilizáló, párásító, elektromos mellszívó, mechanikus mellszívó, műanyag orrszívó, üveg orrszívó, kád, kádállvány, játszószőnyeg, lázmérő, takaró, babaruha, bundazsák, dekormatrica, cumi, testvérfellépő, keresztelő ruha