Mekkora legyen a babám ágya?

Azt tudni kell, hogy a 60 x 120 - as méretű kiságy két, két és fél éves korig, a pelenkázóval egybeépített kombi ágyak, a kisméretű kezdő fekvő felülett miatt rövid ideig használható rácsos ágyként.
A 70 x 140 - es fekvőfelületű ágy viszont rácsos ágyként 3 éves korig, heverőként 6 - 7 éves korig is hasznosítható ugyanazzal a matraccal.

Ágyneműtartós ágy legyen ?

baba

Ha nincs semmi akadálya annak, hogy hasznosítsuk ezt a pakolási lehetőséget, akkor használjuk ki ezt a helyet nem foglaló rekeszt. Nem pont ágynemű tartására, hanem játékok, ruhák, vagy éppen nagyméretű pelenka pakk eltűntetésére kiváló. 

 

Milyen legyen az ágyneműgarnitúra ?

babaagy

 
Amíg a gyermek nem szobatiszta, sokkal praktikusabb az egyben mosható ágyneműgarnitúra.
Bármilyen " baleset " éri egyben mosható, hamar szárad, másnap akár használható újra. A kókuszt laminált matracvédő lepedővel tudjuk megóvni a szennyeződéstől. Erre kell a gumis szélű lepedőt tenni. 

 

Baldachinfüggönnyel vagy anélkül ?

 

babaagy2

Tulajdonképpen mindegy. Azt viszont jó tudni, hogy a függöny kellőképpen tudja szűrni a külső környezetből érkező fényeket. Nem zavarja a gyermeket a televízió vagy a monitor fénye, vibrálása.
Ha az ágy ablak közelében van letompítja a fény erősségét, és a teljes elsötétítést ( redőny, reluxa lehúzása ) sem kell alkalmaznunk egy délutáni alváshoz. 

2018. április 20. Péntek
Tivadar, Odett

 
A Nap kel 05:49-kor,
nyugszik 19:49-kor.
 

 
Holnap
Konrád
napja lesz.

Termék felhő

babaágy, kiságy, kombiágy, maxi kombiágy, szekrény, pelenkázó komód, járóka, babakocsi, fa- és műanyag etetőszék, utazóágy, babahordozó, gyerekülés, bébikomp, bébi ágynemű, textilpelenka, mosható pelenka, eldobható pelenka, kókuszmatrac, szivacsmatrac, légzésfigyelő, bébiőr, digitális babamérleg, elektromos sterilizáló, mikrosterilizáló, párásító, elektromos mellszívó, mechanikus mellszívó, műanyag orrszívó, üveg orrszívó, kád, kádállvány, játszószőnyeg, lázmérő, takaró, babaruha, bundazsák, dekormatrica, cumi, testvérfellépő, keresztelő ruha