Nyomtatás
Angelcare_AC_401_4c8a9db233d9f.jpg

Angelcare AC 401 légzésfigyelő kölcsönzés

Gyártó: Angelcare
Termék kód:AC401kolcs
Fogyasztói ár: 20000 Ft

Angelcare AC 401 légzésfigyelő kölcsönzése

Kölcsönzési feltételek

A légzésfigyelőt csak személyesen, készpénz fizetéssel tudjuk bérbe adni !

Angelcare AC 401 típusú légzésfigyelőt és bébiőrzőt gyári tartozékaival együtt bérbe adjuk a bérlő számára, meghatározott időre 6 hónapra, 20.000 Ft bérleti díjért, mely előre kifizetendő.

Kölcsönszerződéskor kifizetésre kerül 15.000 Ft kaució, mely a kölcsönözés lejártakor visszafizetésre kerül. Amennyiben a terméket hibásan hozzák vissza, a kauciót felszámítjuk !

A kölcsönzési idő minden esetben minimum 6 hónap, amelynek lejárta előtt a bérlőnek jelezni kell kívánja – e meghosszabbítani a szerződést, vagy visszahozza a légzésfigyelőt.
Amennyiben hosszabbítani kíván, a 6. hónap után minden megkezdett hónap
3.000 Ft / hó bérleti díjba kerül.

A lejárati időn túl visszahozott légzésfigyelőért késedelmi díjat köteles a bérlő fizetni, melynek összege minden megkezdett hét után 2.000 Ft.

A bérlő teljes anyagi felelősséget vállal az légzésfigyelő állapotáért ( 1 db babaegység, 1 db tölthető szülői egység, 2 db érzékelő lap nylonba csomagolva, 2 db hálózati adapter, 1 db szülői egység tartó, csomagolás )!
A légzésfigyelőt megtekintett, kipróbált állapotban lehet átvenni.

A bérléshez személyigazolvány és lakcímkárty szükséges !

 

Légzésfigyelő tartalma:

2 db érzékelőtábla

Gyermekőrző egység

Szülői egység

Vevőn övcsipesz


Tulajdonképpen mozgásérzékelő monitor, hisz a légzés is akármilyen apró is, de mozgás. Két érzékelő lapja van, amit a matrac (kókusz, szivacs) alá kell betenni (12 cm-es matrac vastagságig használható). A monitor akkor riaszt, ha kb. 20 másodperces mozgásszünetet észlel, amikor is előriasztást hallunk, majd 5 másodperc múlva a készülék riaszt. Légzéskimaradás esetén rezgő riasztás figyelmeztet a szülői egység oldalon, mely ki- illetve bekapcsolható.
- A légzést figyelő kontroll és a szülői egység adapterről és elemről működik, melynek lemerülését led jelzi. Áramszünet esetén elemes üzemmódban működik tovább, ha az elemek benne vannak mindkét egységben. Ha a légzésfigyelő be van kapcsolva, akkor ne használjon más, vibrációt okozó készüléket. A biztonságos használat érdekében, ezért a zavaró tényezőket ki kell szűrni.
- A hatótávolság (nyílt terepen) 250m, melynek jelzése (riasztása) állítható. A szülői egység hordozhatóságát övcsiptető könnyíti meg. Hordozható egy irányú hangtovábbító egységgel rendelkezik, így nem csak a légzés kimaradást, hanem a baba hangját is hallhatóvá teszi. A hangfogadó mód, választható hangra bekapcsoló vagy folyamatos. Állítható a mikrofonérzékenység és a hangerő. További funkciói közé tartozik, hogy a szülői oldalon jelzi a gyerekszoba hőmérsékletét és ideiglenes némító funkcióval, a gyermekörző egységen pedig éjszakai fénnyel van ellátva.