Nyomtatás
Todi_2_ajt__s_ko_527fef3a0f876.jpg

Kaméleon 2 ajtós komód

Gyártó: Todi
Termék kód:todiajtoskomod
Fogyasztói ár: 25490 Ft
Színek :
Kiegészítők

 

2 ajtós komód jellemzői:

Ez a termék megtekinthető üzletünkben!

 

2 ajtós komód hagyományos ajtóval és fiókokkal: 25.490 Ft.
2 ajtós komód rejtett fékes ajtóval ( nem csapódik be ): 27.490 Ft.

A pelenkázó toldalék külön vásárolható meg a termékhez: 4.190 Ft. Ezt a honlapunkon is külön megtalálja a pelenkázó komódoknál !

 

A bútortestek és frontok élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak. A gyerek- és bababútoraink vasalatai a legjobb minőségi kategóriába sorolható termékek, melyek hosszú, gondtalan használhatóságot biztosítanak. Opcióként kérhetők fékes vasalatok, melyek könnyen járó ajtókat eredményeznek, és a becsukás előtti állapotban fékezve önzáróan helyükre záródnak. Ezzel az opcióval kizárjuk annak lehetőségét, hogy a gyerekek a hangos ajtóbecsapódásra felébredjenek, illetve, hogy a nyitott ajtó bezáródás közben véletlenül rázáródjon a picik kezére. A fából készült fogók egészségre ártalmatlan vizes bázisú lakkal vannak felület kezelve. A babaszoba vagy gyerekszoba berendezésekor különböző színű bútorokat is használhatunk, mert nagyon sok általunk kínált szín harmonizál egymással. A kaméleon bútorcsaládot alkotó bútorok kérhetőek tetszés szerint összeválogatott színben, pld: a kétfiókos komód minden ajtaja lehet különböző színű egy terméken belül.

Szélesség: 57 cm.
Mélység: 42 cm.
Magasság: 85 cm.

Súlya: 26 kg.

Ez a termék ajtófékkel is kérhető, így az ára: 27.490 Ft

Amennyiben lehetséges, gyere el és tekintsd meg a terméket az üzletünkben, mert a képeken keresztül a színek csalhatnak. A rózsaszín színűt még nem tudjuk a honlapon megmutatni, de rendelhető ill. az üzletünkben megtekinthető !