Nyomtatás
Todi_1_ajt__s_3__5268e32b45866.jpg

Kaméleon 1 ajtós 3 fiókos komód

Gyártó: Todi
Termék kód:todikomod3fiokos
Fogyasztói ár: 44990 Ft
Színek :
Kiegészítők

 

1 ajtós 3 fiókos komód jellemzői:

1 ajtós 3 fiókos komód hagyományos ajtóval és fiókokkal: 44.990 Ft.
1 ajtós 3 fiókos komód rejtett fékes ajtóval és fiókcsúszkákkal ( nem csapódik be ): 54.990 Ft.

A pelenkázó toldalék külön vásárolható meg a termékhez: 7.490 Ft. Ezt a honlapunkon is külön megtalálja a pelenkázó komódoknál !

A bútortestek és frontok élei 2 mm vastag Pvc-vel (un.: Abs) kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb élettartamot biztosítanak. A gyerek- és bababútoraink vasalatai a legjobb minőségi kategóriába sorolható termékek, melyek hosszú, gondtalan használhatóságot biztosítanak. Opcióként kérhető fékes ajtó és fékes fióksín, melyek könnyen járó fiókokat és ajtókat eredményeznek, és a becsukás előtti állapotban fékezve önzáróan helyükre záródnak. Ezzel az opcióval kizárjuk annak lehetőségét, hogy a gyerekek a hangos ajtó illetve fiókbecsapódásra felébredjenek, illetve, hogy a nyitott ajtó vagy fiók bezáródás közben véletlenül rázáródjon a picik kezére. A fából készült fogók egészségre ártalmatlan vizes bázisú lakkal vannak felület kezelve. A babaszoba vagy gyerekszoba berendezésekor különböző színű bútorokat is használhatunk, mert nagyon sok általunk kínált szín harmonizál egymással. A kaméleon bútorcsaládot alkotó bútorok kérhetőek tetszés szerint összeválogatott színben, pld: a háromfiókos komód minden fiókja lehet különböző színű egy terméken belül. Lehetőség van a komódhoz egy másik garnitúra fiókelőt megvásárolni, így a megunt színek lecserélésével pillanatok alatt újjávarázsolható a termék.

Szélesség: 90 cm.
Mélység: 42 cm.
Magasság: 85 cm.

Súlya: 44,5 kg.

A fiókelőket lehet különböző színben is kérni, tehát akár 3 féle színt is kérhet egy komódhoz ugyanolyan áron.

Amennyiben lehetséges, gyere el és tekintsd meg a terméket az üzletünkben, mert a képeken keresztül a színek csalhatnak. A rózsaszín színűt még nem tudjuk a honlapon megmutatni, de rendelhető ill. az üzletünkben megtekinthető !

Ezt a terméket megrendelésre tudjuk szállítani, ill az üzletünkben átadni.