Nyomtatás

Alu Way 3 : 1 multifunkciós babakocsi

Termék kód:aluway
Fogyasztói ár: 129990 Ft
Színek :

Alu Way multifunkciós babakocsi 3 : 1

Alu Way többfunkciós , könnyű alumínium vázas babakocsi.
Tartozékai: mózeskosár belső béléssel napfénytetővel és rövid lábzsákkal. Sportrész hosszú lábzsákkal napfénytetővel  kapaszkodóval. Autóshordozó 0-10 kg újszülött szűkítővel napfénytetővel lábzsákkal.
A babakocsi különlegessége az összecsukható, műanyag aljú mózes, amelyen belül kívülről állítható háttámla is található. A sportrésze tágas nagyobb, bundazsákba öltöztetett babáknak is komfortos. Az autóshordozója megfelel R44/04-es szabványnak. Autón kívül a lakásban is jól kihasználható. A babakocsi váza kicsire csukódik, a mellső kerekek befordulnak a két hátsó kerék közé így az autó kisebb  csomagtartójában is kényelmesen elfér.
Alu Way babakocsi zselés kerekekkel kapható, melynek előnye, hogy puhább és jobban és csillapítja rezgéseket mint a műanyag kerék, és nem lyukad ki a belső mint a fújható kerekeknél.
Másik különlegessége az egyedi színvilág: napjainkban divatos barna bézs árnyalatok, különleges design-ok vannak kombinálva, a kollekciókban megtalálhatók a hagyományos rózsa és kék színek is.
Az Alu Way babakocsi ára tartalmazza esővédővel és szúnyoghálóval felszerelt babamama táskát, a gyár ajándéka az őszi téli szezonba egy kézmelegítő, tavaszi-nyári időszakban a kocsi színével azonos babakocsi napernyő.